Yλικά
- 200 ml γάλα
- 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 50 ml Samos Nectar
- 1 κουτ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών (κανέλα, γαρίφαλο, αστεροειδή γλυκάνισο, μοσχοκάρυδο, ροζ πιπέρι)
Eκτέλεση
Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ τη σοκολάτα σπασμένη σε μικρά κομματάκια μαζί με την κανέλα, το γαρίφαλο, το μοσχοκάρυδο, το γλυκάνισο και το ροζ πιπέρι. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολίτσα να πάρει μία βράση. Αποσύρουμε αμέσως το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τo Samos Nectar. Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα γάλακτος και σαμιώτικου κρασιού στο μπολ με τη σοκολάτα και τα μπαχαρικά, και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν εντελώς. Εναλλακτικά, χτυπάμε το ρόφημα με το εξάρτημα του φραπέ μέχρι να σχηματιστεί αφρόγαλα. Σερβίρουμε σε κούπα.