Πανακότα από βουβαλίσιο γάλα και σως από Samos Vin Doux
Συνταγές

Πανακότα από βουβαλίσιο γάλα και σως από Samos Vin Doux

ΥΛΙΚΑ για 4-5 μερίδες Για την πανακότα-κρέμα: 600 γρ. βουβαλίσιο γάλα (3,5% λιπαρά) 60 γρ.ζάχαρη 1 κλωναράκι βανίλιας 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα Για τη σως: 200 γρ. γλυκό Σαμιώτικο κρασί (Samos vin doux) ...

Δείτε περισσότερα
Φιλετάκια ξιφία με Samos Vin Doux και ντοματίνια φουρνιστά
Συνταγές

Φιλετάκια ξιφία με Samos Vin Doux και ντοματίνια φουρνιστά

O γνωστός και καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ιδιαιτέρως αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Chef στον αέρα», συνταιριάζει αρμονικά τη τρυφερή σάρκα του ξιφία με την υπέροχη γλυκιά και φρουτώδη ...

Δείτε περισσότερα
Πληρωμή Β’ προκαταβολής Εσοδείας 2016
Ανακοινώσεις

Πληρωμή Β’ προκαταβολής Εσοδείας 2016

Ολοκληρώθηκε η αποστολή στην Τράπεζα Πειραιώς των καταστάσεων για την Β προκαταβολή εσοδείας 2016 και των μεταφορικών.  Η τράπεζα προχωρά στην κατάθεση των χρημάτων στους λογαριασμούς των παραγωγών.  Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στις ...

Δείτε περισσότερα