ΣΑΜΟΣ: ΒΡΑΔΙΑ COCKTAILS αλά… MASTER CHEF
Εκδηλώσεις Κοκτέιλς

ΣΑΜΟΣ: ΒΡΑΔΙΑ COCKTAILS αλά… MASTER CHEF

Cocktail με gel από κόκκινα φρούτα και Samos Vin Doux, αρωματισμένο με elderflower, τζιν και γαρνιτούρα απόσιρόπι τριαντάφυλλο, βατόμουρο και πέρλες καραμέλας pon pon.   Cocktail με λευκή κρέμα αρωματισμένη με μπαχαρικά, πουρές από πράσινο μήλο και το παλαιωμένο Samos Anthemis, μαύρο ρούμι και γαρνιτούρα από μπισκότο με κρέμα τυριού κι ...

Δείτε περισσότερα
Masterclass ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο Montreal του Καναδά 27/06/2017
Master Class

Masterclass ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο Montreal του Καναδά 27/06/2017

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε Master Class για τους εκλεκτούς Οίνους του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής ...

Δείτε περισσότερα
Σαλιγκάρια με Samena, δεντρολίβανο και αρωματική σάλτσα ντομάτας
Συνταγές

Σαλιγκάρια με Samena, δεντρολίβανο και αρωματική σάλτσα ντομάτας

Συνταγή του executive chef Βαγγέλη Μπιλιμπά Μερίδες: 6 Χρόνος  προετοιμασίας:  10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά Υλικά Ένα κιλό σαλιγκάρια. Ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο Δυο τομάτες  τριμμένες 200 ml Samaina Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο Ένα ...

Δείτε περισσότερα
Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και Μοσχάτο Σαμιώτικο κρασί
Συνταγές

Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και Μοσχάτο Σαμιώτικο κρασί

Ο ταλαντούχος Ανδρέας Λαγός εμπνέεται από το κρασί του τόπου του και δημιουργεί… το πιο ανάλαφρο και δροσιστικό γλυκάκι του καλοκαιριού. Εύκολο, μυρωδάτο, εύγευστο, εκπληκτικό. Μερίδες:8 Χρόνος προετοιμασίας:25′ Χρόνος μαγειρέματος:5′ Έτοιμο σε:30′ Χρόνος αναμονής:6 ...

Δείτε περισσότερα