Masterclass ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο Montreal του Καναδά 27/06/2017
Master Class

Masterclass ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο Montreal του Καναδά 27/06/2017

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε Master Class για τους εκλεκτούς Οίνους του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής ...

Δείτε περισσότερα
Σαλιγκάρια με Samena, δεντρολίβανο και αρωματική σάλτσα ντομάτας
Συνταγές

Σαλιγκάρια με Samena, δεντρολίβανο και αρωματική σάλτσα ντομάτας

Συνταγή του executive chef Βαγγέλη Μπιλιμπά Μερίδες: 6 Χρόνος  προετοιμασίας:  10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά Υλικά Ένα κιλό σαλιγκάρια. Ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο Δυο τομάτες  τριμμένες 200 ml Samaina Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο Ένα ...

Δείτε περισσότερα
Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και Μοσχάτο Σαμιώτικο κρασί
Συνταγές

Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και Μοσχάτο Σαμιώτικο κρασί

Ο ταλαντούχος Ανδρέας Λαγός εμπνέεται από το κρασί του τόπου του και δημιουργεί… το πιο ανάλαφρο και δροσιστικό γλυκάκι του καλοκαιριού. Εύκολο, μυρωδάτο, εύγευστο, εκπληκτικό. Μερίδες:8 Χρόνος προετοιμασίας:25′ Χρόνος μαγειρέματος:5′ Έτοιμο σε:30′ Χρόνος αναμονής:6 ...

Δείτε περισσότερα
Πανακότα από βουβαλίσιο γάλα και σως από Samos Vin Doux
Συνταγές

Πανακότα από βουβαλίσιο γάλα και σως από Samos Vin Doux

ΥΛΙΚΑ για 4-5 μερίδες Για την πανακότα-κρέμα: 600 γρ. βουβαλίσιο γάλα (3,5% λιπαρά) 60 γρ.ζάχαρη 1 κλωναράκι βανίλιας 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα Για τη σως: 200 γρ. γλυκό Σαμιώτικο κρασί (Samos vin doux) ...

Δείτε περισσότερα