Πρωτοπορεί ο Συνεταιρισμός της Σάμου: «Από την Πυθαγόρειο διατροφή στη σύγχρονη vegan τάση, σε συνδυασμό με οίνους ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης» HORECA 2022
Εκδηλώσεις

Πρωτοπορεί ο Συνεταιρισμός της Σάμου: «Από την Πυθαγόρειο διατροφή στη σύγχρονη vegan τάση, σε συνδυασμό με οίνους ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης» HORECA 2022

Πρωτοπόρησε ο Συνεταιρισμός της Σάμου αναδεικνύοντας στo Gastronomy Forum της Horeca 2022, τη φιλοπεριβαλλοντική σύγχρονη τάση και τη vegan γαστρονομία που έχει ως βάση την Πυθαγόρειο φιλοσοφία, σε συνδυασμό με τους οίνους ελάχιστης οινολογικής ...

Δείτε περισσότερα
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2022
Ανακοινώσεις

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2022

Κύριοι,  Ο Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ για τις ανάγκες της οινοποίησης  της εσοδείας 2022, προτίθεται να προβεί σε προμήθεια 250.000 λίτρων ένυδρης αιθυλικής αλκοόλης αμπελοοινικής προελεύσεως, με αλκοολικό τίτλο τουλάχιστον 96% vol. Η παράδοση θα γίνει ...

Δείτε περισσότερα
Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού
Ανακοινώσεις

Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού

Ανακοίνωση έγκρισης υλοποίησης προγράμματος προώθησης και προβολής των προϊόντων της ΠΚΜ, με ακρωνύμιο SUSTEM, στις χώρες Σουηδία, Γερμανία, Ιταλία. Δείτε το αρχείο της προκήρυξης του διαγωνισμού (Contract Notice), κάνοντας κλικ εδώ. Δείτε το αρχείο ...

Δείτε περισσότερα
Προσφορές για απομάκρυνση μεταλλικών δεξαμενών
Ανακοινώσεις

Προσφορές για απομάκρυνση μεταλλικών δεξαμενών

Ο Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ζητεί προσφορές ανά κιλό σιδήρου, για την διάλυση και απομάκρυνση μεταλλικών δεξαμενών, οι οποίες βρίσκονται σε κτίριο πίσω από το Σ/Μ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  στο Καρλόβασι Σάμου. Υποβολή προσφορών με έγγραφο ή ...

Δείτε περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ
Ανακοινώσεις Άρθρα & Ειδήσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου υλοποιεί πρόγραμμα ελαιουργικών φορέων που περιλαμβάνει δράσεις: α) Ανάπτυξης και Εφαρμογής Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης με πιστοποίηση των παραγωγών. β) Κατάρτισης των παραγωγών σε νέες τεχνικές καλλιέργειας. γ) Βελτίωσης ...

Δείτε περισσότερα