ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ
Εκδηλώσεις

ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

«…η καρδιά μου είναι τώρα ένα φαρδύ χωματένιο τσουκάλι/ που μπήκε πολλές φορές στη φωτιά/που μαγέρεψε χιλιάδες φορές για τους φτωχούς/για τους ξωμάχους, για τους περατάρηδες/ για τους εργάτες και για τις πικρές μανάδες ...

Δείτε περισσότερα
ΣΑΜΟΣ: ΒΡΑΔΙΑ COCKTAILS αλά… MASTER CHEF
Εκδηλώσεις Κοκτέιλς

ΣΑΜΟΣ: ΒΡΑΔΙΑ COCKTAILS αλά… MASTER CHEF

Cocktail με gel από κόκκινα φρούτα και Samos Vin Doux, αρωματισμένο με elderflower, τζιν και γαρνιτούρα απόσιρόπι τριαντάφυλλο, βατόμουρο και πέρλες καραμέλας pon pon.   Cocktail με λευκή κρέμα αρωματισμένη με μπαχαρικά, πουρές από πράσινο μήλο και το παλαιωμένο Samos Anthemis, μαύρο ρούμι και γαρνιτούρα από μπισκότο με κρέμα τυριού κι ...

Δείτε περισσότερα
Masterclass ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο Montreal του Καναδά 27/06/2017
Master Class

Masterclass ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ στο Montreal του Καναδά 27/06/2017

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε Master Class για τους εκλεκτούς Οίνους του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής ...

Δείτε περισσότερα
Σαλιγκάρια με Samena, δεντρολίβανο και αρωματική σάλτσα ντομάτας
Συνταγές

Σαλιγκάρια με Samena, δεντρολίβανο και αρωματική σάλτσα ντομάτας

Συνταγή του executive chef Βαγγέλη Μπιλιμπά Μερίδες: 6 Χρόνος  προετοιμασίας:  10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά Υλικά Ένα κιλό σαλιγκάρια. Ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο Δυο τομάτες  τριμμένες 200 ml Samaina Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο Ένα ...

Δείτε περισσότερα