Nησιώτικες «μαγειριές» και σαμιώτικο κρασί-9ο Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης στην Πάτμο
Πατηνιώτικο αγριοκάτσικο με πατάτες, γλυστρίδα με κοπανιστή της Νικαριάς, η ονομαστή Φουρνιώτικη «μελένια», τα Ροδίτικα «μελεκούνια», η πεντανόστιμη «σιτάκα» της Κάσου, το λαχταριστό χταποδοστιφάδο του Αγαθονησίου, η σχοινόπιτα, τα γιαπράκια, η κρεμμυδόπιττα κι ένα σωρό ακόμη «μαγειριές» φτιαγμένες με μεράκι, σεβασμό στην παράδοση και τις αγνές πρώτες ύλες της ...
Δείτε περισσότερα→