Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και Μοσχάτο Σαμιώτικο κρασί
Συνταγές

Ζελέ με καλοκαιρινά φρούτα και Μοσχάτο Σαμιώτικο κρασί

Ο ταλαντούχος Ανδρέας Λαγός εμπνέεται από το κρασί του τόπου του και δημιουργεί… το πιο ανάλαφρο και δροσιστικό γλυκάκι του καλοκαιριού. Εύκολο, μυρωδάτο, εύγευστο, εκπληκτικό. Μερίδες:8 Χρόνος προετοιμασίας:25′ Χρόνος μαγειρέματος:5′ Έτοιμο σε:30′ Χρόνος αναμονής:6 ...

Δείτε περισσότερα
Πανακότα από βουβαλίσιο γάλα και σως από Samos Vin Doux
Συνταγές

Πανακότα από βουβαλίσιο γάλα και σως από Samos Vin Doux

ΥΛΙΚΑ για 4-5 μερίδες Για την πανακότα-κρέμα: 600 γρ. βουβαλίσιο γάλα (3,5% λιπαρά) 60 γρ.ζάχαρη 1 κλωναράκι βανίλιας 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα Για τη σως: 200 γρ. γλυκό Σαμιώτικο κρασί (Samos vin doux) ...

Δείτε περισσότερα
Φιλετάκια ξιφία με Samos Vin Doux και ντοματίνια φουρνιστά
Συνταγές

Φιλετάκια ξιφία με Samos Vin Doux και ντοματίνια φουρνιστά

O γνωστός και καταξιωμένος σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ιδιαιτέρως αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Chef στον αέρα», συνταιριάζει αρμονικά τη τρυφερή σάρκα του ξιφία με την υπέροχη γλυκιά και φρουτώδη ...

Δείτε περισσότερα